Gitsels Badkamers en Installateurs
Gitsels Badkamers en Installateurs
Van Oldenbarneveldtstraat 122
6827 AN Arnhem
026 443 2442 - info@gitsels-badkamers.nl
Aangesloten bij

Reviews over Gitsels Badkamers en Installateurs

Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
op 22 Gitsels Badkamers en Installateurs reviews
Communicatie
9.2
Advies
9.3
Offerte
9
Medewerkers
9.7
Deskundigheid
9.5
Resultaat
9.3
Nazorg
8.8

Review door AlbRon

Geplaatst op 12-01-2019

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima voorlichting over de mogelijkheden en actief meedenken over de vormgeving. We kregen het geruste gevoel dat het allemaal goed zou komen. Alles was prima geregeld en ook de aftersales was perfect. Blij mee!

Positieve opmerking:
Actief meedenken Productkennis Goede informatiw

Verbeterpunten:
Geen

Review door Anoniem

Geplaatst op 04-01-2019

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 9
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Goed vakwerk, prettige mensen en nette manier van werken.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Eric van Maanen

Geplaatst op 23-11-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Top! Goede service, producten en kwaliteit

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 05-02-2018

7
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 7
Medewerkers 8
Deskundigheid 7
Resultaat 7
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Onze ervaringen zijn prima.

Positieve opmerking:
Leuke hardwerkende vakmensen

Verbeterpunten:
Nee

Review door Beerlings

Geplaatst op 01-02-2018

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Voor de 2e keer hier iets aangekocht en de mensen verrichten deskundig werk en doen wat ze beloven.

Positieve opmerking:
Zeer vakkundige uitleg

Verbeterpunten:
Geen

Review door Josephine Sijpkens

Geplaatst op 29-08-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Alles loopt soepel en netjes volgens plan met mooi resultaat.

Positieve opmerking:
Goede communicatie en niet lange wachttijden

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 26-08-2017

9
Communicatie 8
Advies 9
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 9
Nazorg 9

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Buitengewoon professioneel en vriendelijk.

Positieve opmerking:
Vakkundig en van erg hoog niveau. Denken pro-actief mee. Voelen de klant goed aan. Heel prettig: afspraak is afspraak.

Verbeterpunten:
Nauwelijks

Review door Familie Draaijer

Geplaatst op 13-04-2017

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 8
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 8

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Keurige installatie en goede communicatie tijdens het proces

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Ria en Willem

Geplaatst op 04-01-2017

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed. Er is goed geluisterd naar onze ideeën en wensen, en vervolgens geadviseerd hoe we dit het beste in konden vullen. Alle werkzaamheden konden vervolgens door het team van Siem Gitsels worden uitgevoerd, zodat we één aanspreekpunt hadden. Het resultaat is heel mooi geworden!

Positieve opmerking:
Afspraken worden nagekomen, flexibel, medewerkers doen er alles aan om de werkzaamheden netjes uit te voeren, er wordt heel erg meegedacht.

Verbeterpunten:
Nee

Review door Gert Hengelaar

Geplaatst op 29-12-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat 8
Nazorg 6

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Met Siem Gitsels hebben we de oude badkamer en toilet volledig gestript en een nieuwe badkamer en toilet gemaakt. Simon heeft ons ontwerp gemaakt en advies gegeven over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Het uiteindelijke resultaat is naar onze wens en kan jaren lang mee!!

Positieve opmerking:
Siem Gitsels is een klein persoonlijk en flexibel bedrijf. Simon gaat met de klant in discussie en geeft een open advies. Niet alles was van tevoren vastgelegd. Dat geeft een risico maar kon in ons geval goed opgelost worden.

Verbeterpunten:
Er was een puntje dat niet goed was en dat heeft even geduurd voordat het opgelost was. Wij als klant moesten daar in meedenken. Er was nog een kleinigheid, dat ook de flexibiliteit van ons als klant vergde.

Review door Karin Vree

Geplaatst op 11-12-2016

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 6
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat 10
Nazorg 10

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Siem Gitsels heeft bij ons een complete renovatie van de badkamer uitgevoerd. Vanaf het eerste gesprek was het prettig samenwerken. Er werd goed geluisterd naar onze ideeen en ook kwamen ze zelf met mooie opties. Wij wisten zelf goed wat we wel en niet wilden en daar hebben ze heel goed naar geluisterd en kwamen ze met voor ons betaalbare mogelijkheden. Alles heeft geresulteerd in een prachtige en unieke badkamer, geheel naar onze smaak.

Positieve opmerking:
Ze luisteren heel goed naar de wensen van de klant. Verder is het heel prettig dat van begin (bespreken hoe en wat) tot eind (plaatsing badkamer) alles onder 1 dak zit. Van planner tot loodgieter tot stukadoor hebben ze in huis, dus alles wordt goed op elkaar afgestemd. Tot slot gaat alles in overleg en keuzes worden goed overlegd ook nog tijdens het proces.

Verbeterpunten:
Op het moment dat wij bij hun aanklopten was er nagenoeg geen showroom. Omdat wij zelf al onderzoek hadden gedaan naar wat er was en wat we mooi vonden konden we bij hun wel gelijk aan de slag. Wij hebben bij Siem Gitsels geen assortiment kunnen zien. Ik weet dat ze nu een nieuwe showroom aan het bouwen zijn, dus in de toekomst zal dit "beter" zijn. Verder hebben we aan het begin ons budget ongeveer aangegeven en onze wensen. Toen de eerste offerte kwam was die zoveel hoger dan aangegeven dat dat echt even afschrok. Het was misschien wel even prettig geweest om vantevoren aan te geven dat bij deze wensen een ander budget hoort (of iets dergelijks). Uiteindelijk hebben we daar wel goed over kunnen praten en zijn beide partijen tevreden de deur uitgegaan. Ze hebben erg hun best gedaan om zowel aan de wensen als aan ons budget te voldoen.

Review door Tevreden klant uit Velp

Geplaatst op 28-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Erg prettig! Goed advies en maatwerk

Positieve opmerking:
Geen

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 26-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Veel tijd werd er uitgetrokken in de keuzes ,die gemaakt moesten worden om tot de ideale badkamer in onze situatie te komen. Toen er eindelijk met de werkzaamheden kon worden begonnen ,bleken de uitvoerders te beschikken over een groot improvisatievermogen om problemen ,die onverwacht opdoken uitstekend op te lossen. Vriendelijk en met een prettige manier van communiceren werd alles opgelost en uiteindelijk was het resultaat : een mooie fraaie badkamer ,uitstekend afgewerkt.

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Klant in Heelsum

Geplaatst op 24-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Zeer goed geadviseerd en goed en professioneel afgeleverd!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Ovido holding bv

Geplaatst op 24-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Gitsels is een bedrijf waar de klant te allen tijde deskundig en snel wordt geholpen wordt. Wij zijn reeds jarenlang een tevreden klant.

Positieve opmerking:
Niet van toepassing

Verbeterpunten:

Review door P R Bosman

Geplaatst op 20-05-2016

10
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 8
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prima ervaring

Positieve opmerking:
geen

Verbeterpunten:

Review door Rob W.

Geplaatst op 16-05-2016

8
Communicatie 8
Advies 8
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Door lekkage hebben wij 2 badkamers moeten laten repareren. Dit was zeker geen standaard klus maar een gecompliceerd geheel. Wij zijn zeer tevreden over het advies, de deskundigheid en het uiteindelijke resultaat.

Positieve opmerking:
Communicatie kan pro actiever

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 11-05-2016

10
Communicatie 10
Advies 8
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
prettig in de omgang , betrokken en deskundige medewerkers , maken de belofte dat het dik in orde zou komen meer dan waar

Positieve opmerking:
offerte ziet er keurig uit, maar het duurde wel even voordat we hem kregen, dit zou sneller mogen

Verbeterpunten:

Review door Marieke

Geplaatst op 02-05-2016

10
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Uitstekend!

Positieve opmerking:
Offerte kan wat vlotter

Verbeterpunten:

Review door L. van der Maesen

Geplaatst op 30-04-2016

8
Communicatie 8
Advies 10
Offerte 8
Medewerkers 10
Deskundigheid 8
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
in orde!

Positieve opmerking:
Duurde allemaal wat lang maar dat kwam zeker ook (groten?)deels door onszelf. Maakt ook niet echt uit. Zou dit bij spoedeisendere gevallen ook zo zijn dan is het een punt om naar te kijken.

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 29-04-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Alles naar wens!

Positieve opmerking:

Verbeterpunten:

Review door Anoniem

Geplaatst op 21-04-2016

10
Communicatie 10
Advies 10
Offerte 10
Medewerkers 10
Deskundigheid 10
Resultaat nvt
Nazorg nvt

Wat is je ervaring met dit bedrijf:
Prima, een aanrader

Positieve opmerking:
Het samenstellen van alle gewenste artikelen in de showroom verliep wat chaotisch, dit kan efficiënter en vlotter.

Verbeterpunten:

Reviews - Reviewblok
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
12-01-2019
Waardering van onze klanten Actief meedenken Productkennis Goede informatiw
Reviews - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties