Gitsels Badkamers en Installateurs
Gitsels Badkamers en Installateurs
Van Oldenbarneveldtstraat 122
6827 AN Arnhem
026 443 2442 - info@siemgitsels.nl
Aangesloten bij
Mobiele badkamer - Mobiele badkamer
Gitsels Badkamers & Installateurs 

Tijdelijke badkamer aan huis

Vaak vertellen mensen dat ze tijdens de badkamerverbouwing in de sporthal of bij de buren zijn gaan douchen. Koopt u uw badkamer bij Gitsels Badkamers & Installateurs in Arnhem? Dan is dat helemaal niet nodig. Wij plaatsen gratis een mobiele badkamer voor uw deur. Dat is nog eens service!

De mobiele badkamer

Niets is zo onhandig als het missen van uw badkamer. En, een complete verbouwing duurt toch snel twee weken. Onze mobiele badkamer is compleet met douche, wastafel en toilet. Daarnaast is de badkamer van handige producten voorzien, om het comfort te verhogen. Van douchegordijn tot spiegel en van verlichting tot verwarming. Dankzij de boiler heeft u altijd beschikking over warm water. Zo kunt u tijdens de verbouwing genieten van een warme douche, wanneer het u uitkomt.

Mobiele badkamer - 1. Gitsels De mobiele badkamer/huren
Mobiele badkamer - 1. Gitsels De mobiele badkamer/huren

Mobiele badkamer huren

Mocht u uw nieuwe badkamer ergens anders gekocht hebben, dan kunt u een mobiele badkamer bij ons huren. Neem contact met ons op voor het checken van de beschikbaarheid en de kosten voor de plaatsing. Wilt u meer informatie over de mobiele badkamer of wilt u de mogelijkheden bespreken voor een nieuwe badkamer? Neem dan direct contact met ons op of bezoek onze ruime showroom in Arnhem. 

Badkamer verbouwen of een installateur nodig in de omgeving van Arnhem

Heeft u vakkundige installateurs nodig voor uw nieuwe badkamer of ander installatiewerk? Aarzel niet, Gitsels Badkamers & Installateurs staat voor u klaar in de wijde omgeving van Arnhem. Zo hebben we onder andere werk verricht in Arnhem, Huissen, Oosterbeek, Renkum en Heelsum.

Mobiele badkamer - 2. Gitsels Badkamer verbouwen of een installateur nodig in de omgeving van Arnhem
Mobiele badkamer - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Gitsels Badkamers en Installateurs

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Gitsels Badkamers en Installateurs? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Mobiele badkamer - Reviewblok
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
12-01-2019
Waardering van onze klanten Actief meedenken Productkennis Goede informatiw
Mobiele badkamer - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties