Gitsels Badkamers en Installateurs
Gitsels Badkamers en Installateurs
Van Oldenbarneveldtstraat 122
6827 AN Arnhem
026 443 2442 - info@gitselsbadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Mobiele badkamer - Mobiele badkamer Mobiele badkamer - Mobiele badkamer
Gitsels Badkamers & Installateurs 

Tijdelijke badkamer aan huis

Vaak vertellen mensen dat ze tijdens de badkamerverbouwing in de sporthal of bij de buren zijn gaan douchen. Koop je jouw badkamer bij Gitsels Badkamers & Installateurs in Arnhem? Dan is dat helemaal niet nodig. Wij kunnen een mobiele badkamer voor je deur plaatsen. Vraag naar de mogelijkheden!

De mobiele badkamer

Niets is zo onhandig als het missen van je badkamer. En, een complete verbouwing duurt toch snel twee weken. Onze mobiele badkamer is compleet met douche, wastafel en toilet. Daarnaast is de badkamer van handige producten voorzien, om het comfort te verhogen. Van douchegordijn tot spiegel en van verlichting tot verwarming. Dankzij de boiler heb je altijd beschikking over warm water. Zo kun je tijdens de verbouwing genieten van een warme douche, wanneer het jou uitkomt.

Mobiele badkamer - 1. Gitsels De mobiele badkamer/huren
Mobiele badkamer - 1. Gitsels De mobiele badkamer/huren

Mobiele badkamer huren

Mocht je jouw nieuwe badkamer ergens anders gekocht hebben, dan kun je de mobiele badkamer ook bij ons huren. Neem contact met ons op voor het checken van de beschikbaarheid en de kosten voor de plaatsing. Wil je meer informatie over de mobiele badkamer of wil je de mogelijkheden bespreken voor een nieuwe badkamer? Neem dan direct contact met ons op of bezoek onze ruime showroom in Arnhem. 

Badkamer verbouwen of een installateur nodig in de omgeving van Arnhem

Heb je vakkundige installateurs nodig voor jouw nieuwe badkamer of ander installatiewerk? Aarzel niet, Gitsels Badkamers & Installateurs staat voor je klaar in de wijde omgeving van Arnhem. Zo hebben we onder andere werk verricht in Arnhem, Huissen, Oosterbeek, Renkum en Heelsum.

Mobiele badkamer - 2. Gitsels Badkamer verbouwen of een installateur nodig in de omgeving van Arnhem
Mobiele badkamer - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Arnhem

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Gitsels Badkamers en Installateurs

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Gitsels Badkamers en Installateurs? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken