Gitsels Badkamers en Installateurs
Gitsels Badkamers en Installateurs
Van Oldenbarneveldtstraat 122
6827 AN Arnhem
026 443 2442 - info@gitselsbadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Ink Spiegels
Ink Spiegels - Ink Spiegels Ink Spiegels - Ink Spiegels
SPIEGELTJE SPIEGELTJE AAN DE WAND

Ink Spiegels in alle vormen en maten

De trends in woonwensen en woonstijlen veranderen voortdurend. Dit geldt ook voor badkamer accessoires als spiegels en voor spiegelverlichting. De vormen van spiegels zien we veranderen van rechthoekig naar rond, van rond naar ovaal, en van ovaal naar organisch. De verlichting in de spiegels volgt deze veranderingen en varieert van helder naar warm en van fel naar gedimd.

Ink Spiegels - De keuze is reuze

Spiegels: de keuze is reuze

Spiegels zijn er in alle uitvoeringen, vormen en maten. Veelal lopen deze parallel aan de maten van de wastafels en onderkasten, maar je kunt natuurlijk ook een andere maat kiezen. Dit zijn de opties waaruit je kunt kiezen:

  • Rechthoekig, rond, ovaal, organisch of contour
  • Gematteerde randen
  • Led verlichting, evt. ‘colour changing’ en/of dim functie
  • Verwarming
  • Sensorschakeling

Ink Spiegels met kader

Naast de rechthoekige spiegels met een zwart gepoedercoat aluminium kader en geïntegreerd planchet, bevat de Ink collectie ook spiegels met een gekleurd aluminium kader. Deze kleurencombinaties passen prachtig bij de IVY kranen.

De Ink spiegels met kader zijn verkrijgbaar in trendy kleuren zoals: mat zwart, mat wit, geborsteld mat goud, geborsteld koper, geborsteld RVS en geborsteld metal black.

Ink Spiegels - Spiegels met kader | Contour spiegels
Ink Spiegels - Spiegels met kader | Contour spiegels

Contour spiegels van Ink

Ink introduceert een nieuwe spiegelserie, genaamd Contour. Deze spiegels, die een trendy afgeronde vierkante vorm hebben, omarmen de laatste trends. Je kunt dezelfde hoge kwaliteit verwachten als je gewend bent van de Frame spiegels.

Contour is verkrijgbaar in zes kleuren en een breed scala aan maten, variërend van 40 tot 160 centimeter. Je kunt kiezen of je een vierkante of rechthoekige vorm wilt (uiteraard met afgeronde hoeken) en je kunt ze zowel horizontaal als verticaal ophangen.

Spiegels met organische vormen

Door de rechte lijnen in je badkamer te doorbreken, kun je een speels en uniek effect creëren. En wat is een betere manier om dit te doen dan met prachtige spiegels in organische vormen? Deze spiegels van Ink hebben een kader én indirecte LED-verlichting rondom die van kleur kan veranderen. Daarnaast zijn ze dimbaar en voorzien van een sensorschakelaar. En natuurlijk hebben ze ook spiegelverwarming, zodat je spiegel altijd vrij blijft van condens.

De organische spiegels van Ink zijn verkrijgbaar in vijf verschillende kleuruitvoeringen: mat zwart, mat wit, geborsteld mat goud, geborsteld koper en geborsteld RVS. Ook kun je kiezen uit een linker- of rechterversie die tevens omkeerbaar zijn. Hierdoor kun je ze altijd perfect plaatsen, zelfs onder een schuin dak.

Ink Spiegels - Spiegel met organische vorm | Ovale spiegel
Ink Spiegels - Spiegel met organische vorm | Ovale spiegel

Ovale spiegels

Ben je op zoek naar een bijzondere toevoeging aan je badkamer? Dan zijn de ovale spiegels met een gekleurd aluminium kader een absolute aanrader. De ovale vorm zorgt voor een speelse en moderne uitstraling, terwijl het gekleurde aluminium kader een extra element van stijl toevoegt. Of je nu een spiegel zoekt voor je slaapkamer, hal of badkamer, deze ovale spiegels passen perfect in elke ruimte.

Deze spiegels kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden, waardoor ze ook perfect dienen als passpiegel.

 

Ink Spiegels - Spiegelverlichting

Spiegelverlichting: direct of indirect

Verlichting in de badkamer wordt steeds belangrijker. Veel spiegels met indirecte verlichting (achter de spiegel, wat heel prettig is voor de ogen), bevatten tegenwoordig directe verlichting.

Bij directe verlichting is de verlichting aan de binnenkant van het verzonken kader geplaatst, waardoor het licht direct op het gezicht schijnt. Dit zorgt het voor een gelijkmatige en heldere verlichting van het gezicht en is ideaal voor het nauwkeurig aanbrengen van make-up.

De specialisten van Gitsels Badkamers en Installateurs laten je graag de mogelijkheden zien.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Ink Spiegels - Ink spiegels
Ink Spiegels - Ink spiegels

Ink collectie 

Met liefde gemaakt
Afspraak maken