Gitsels Badkamers en Installateurs
Gitsels Badkamers en Installateurs
Van Oldenbarneveldtstraat 122
6827 AN Arnhem
026 443 2442 - info@gitselsbadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Hotbath Cobber
Hotbath Cobber - Hotbath Cobber Hotbath Cobber - Hotbath Cobber
De meest kleurrijke serie

Hotbath Cobber

De Hotbath Cobber-serie maakt je badkamer compleet. Met deze uitgebreide serie is het geen probleem meer om een passende kraan of douche te vinden. De gehele serie is prachtig modern vormgegeven en voorzien van waterbesparende technieken. Maak kennis met de Hotbath Cobber.

Hobath Cobber: verscheidenheid in kleur

Cobber is de meest kleurrijke kranen serie van Hotbath. Je hebt de keuze uit 15 finishes, waarvan drie met een beschermende coating PVD. Zo geniet je langer van een badkamer kraan met unieke kleur. Bovendien heeft Hotbath een nieuwe techniek ontwikkeld, waarbij het openen en sluiten van de kraan nog vloeiender gaat. Een klein detail dat zorgt voor een verrassende ervaring.

Hotbath biedt 10 jaar volledige garantie op de Cobber kranenserie. 

Hotbath Cobber - 8. Hotbath Cobber: verscheidenheid in kleur
Hotbath Cobber - 8. Hotbath Cobber: verscheidenheid in kleur

Kleurrijke badkamer 

Daarnaast zijn de kranen uit de Cobber serie ook verkrijgbaar in geborsteld messing, gepolijst messing, verouderd messing of geborsteld koper. Deze kranen zijn afgewerkt zonder oppervlaktebescherming, waardoor de kleur op een natuurlijke wijze verandert. Het worden de 'living colours' genoemd. Niet voor niets, want door aanrakingen en invloeden van buitenaf gaat de kraan na verloop van tijd leven en vormt het materiaal een uniek patina. 

Cobber Seventy

De Cobber Seventy serie van Hotbath, bestaat uit drie soorten kranen: een douchethermostaat, een badthermostaat met uitloop en een douche- en badthermostaat zonder uitloop. Vervaardigd uit robuust messing en afgewerkt met subtiele rozetten. Het is een echte blikvanger voor je badkamer. De serie is naar wens samen te stellen met keuze uit verschillende soorten hendels, 15 finishes en keuze uit bijvoorbeeld een handdouche of regendouche.

cobber-seventy-hotbath-badenplus
Hotbath Cobber - Cobber X

Cobber X

Een kraan met een ruw randje. De Hotbath Cobber X gaat een stap verder. Naast de kleurmogelijkheden zoals zwart, heeft deze variant een extra element. De ruwe gravure op de hendel maakt het design stoer en geeft de kraan een eigen karakter. Vraag naar deze bijzondere kraan in de winkel.

Cobber @work

De Hotbath Cobber @work is een stoere kraan, die zich helemaal thuis voelt in een industriële badkamer. De tandwielen zijn unieke blikvangers. Als je eraan draait, breng je water snel in beweging. De kraan is verkrijgbaar in vier finishes: chroom, geborsteld nikkel, matzwart en geborsteld messing. Dit model is alleen als inbouwvariant verkrijgbaar voor je wastafel, als badkraan of om je douche te bedienen.

Hotbath Cobber - Cobber @work

Kies voor opbouw of inbouw

Bespaar ruimte en laat je kranen inbouwen. Alle techniek is dan netjes achter de muur verwerkt, waardoor enkel de essentiële onderdelen zichtbaar zijn. De Hotbath kranen kun je allemaal laten inbouwen, inclusief de douchekraan.

Hotbath Cobber - Opbouw of inbouw kraan
Hotbath Cobber - Opbouw of inbouw kraan

Bij een opbouwkraan is de kraan op de muur of wastafel gemonteerd. Opbouwkranen zijn eenvoudig te vervangen, omdat de techniek niet in de muur is ingebouwd. Dit zorgt ervoor dat er geen hak- en breekwerk nodig is om een opbouwkraan te vervangen of te repareren bij een defect of lekkage.

MOGELIJKHEDEN HOTBATH COBBER

Hotbath Cobber opbouw wastafelkraan, zwart
Hotbath Cobber opbouw wastafelkraan, goud
Hotbath Cobber wastafelkraan matwit
Hotbath Cobber doucheset

Zwarte kraan van Hotbath Cobber

Met een zwarte kraan van Hotbath geef je de badkamer een stoere uitstraling. De Cobber-serie beschikt over de volgende soorten zwarte kranen: matzwart, verouderd ijzer en zwart chroom. Combineer een zwarte kraan met mooie grijstinten of tegels van wit marmer. Zo komt de zwarte kraan extra tot zijn recht.

Hotbath Cobber badkameraccessoires

Naast diverse kranen biedt het Cobber assortiment ook badkameraccessoires. Denk aan stijlvolle handdoekstangen, toiletrolhouders en zeepdispensers. Deze hebben dezelfde moderne stijl als de Cobber kranen en zijn tevens in hetzelfde kleurenpalet verkrijgbaar. Zo kun je de producten op elkaar afstemmen, voor een serene sfeer.

HOTBATH COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken