Gitsels Badkamers en Installateurs
Gitsels Badkamers en Installateurs
Van Oldenbarneveldtstraat 122
6827 AN Arnhem
026 443 2442 - info@gitselsbadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Hansgrohe badkranen
Hansgrohe badkranen - Hansgrohe badkranen Hansgrohe badkranen - Hansgrohe badkranen
Voor dat heerlijke wellness moment in bad

Hansgrohe badkranen

Hansgrohe wil iedereen met een bad of badwens die ultieme wellness ervaring geven. De badmengkranen van het Duitse merk zijn als inbouw en opbouw verkrijgbaar. Ook een handdouche behoort tot de mogelijkheden. Wil je een echte eyecatcher bij je bad? Kies dan voor een vloergemonteerde badkraan. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Hansgrohe vernis badkraan met handdouche in matzwart

Uitgelicht: Hansgrohe Vernis in matzwart

De Vernis badkraan in matzwart is een elegante verschijning met een stoer randje. De 2-gats badmengkraan is met de stopkraan en handdouche zeer comfortabel in gebruik. Samen met de gedetailleerde afwerking en minimalistische vormen ademt de Hansgrohe Vernis kwaliteit. Een aanwinst voor bij het bad. 

Creëer eenheid in de badkamer en kies voor dezelfde wastafelkraandouche en badkraan.

Soorten badkranen

Hansgrohe biedt een diverse selectie badkranen voor zowel inbouw- als opbouwinstallaties. Deze mengkranen zijn beschikbaar met de optie van een handdouche. Als je een bad hebt met een brede badrand, bieden de ingebedde badkranen een uitstekende oplossing. Verdiep je bijvoorbeeld in een badkraan met uitloop, een mengkraan en een handdouche. Hiermee heb je de douche klaar voor gebruik, terwijl de doucheslang in de rand van de badkuip verdwijnt. Dit zorgt voor een nette, rustige uitstraling bij jouw bad.

Hansgrohe badkranen - Soorten badkranen & Gekleurde badkranen
Hansgrohe badkranen - Soorten badkranen & Gekleurde badkranen

Gekleurde badkranen

Geef jouw badkamer een uniek karakter met de prachtige selectie gekleurde badkranen van Hansgrohe. Naast het klassieke chroom zijn er vijf andere mogelijkheden in verschillende metallic en matte kleuren. Ga jij voor elegant mat wit of glanzend goud? Laat jouw persoonlijke smaak spreken en geef jouw bad meer stijl en karakter.

Een gekleurde badkraan geeft jouw badhoek een uniek karakter. 

Veilige thermostaatkranen

Met Hansgrohe CoolContact is de veiligheid voor nieuwsgierige kinderen gewaarborgd, aangezien de thermostaat altijd koel aanvoelt. Zelfs wanneer er willekeurig naar de regelaars wordt gezocht, is er geen gevaar. Deze geavanceerde technologie leidt het koude water vanuit de leiding doelgericht naar het oppervlak, waardoor het hete water op afstand blijft. Hierdoor kan iedereen vrij en zorgeloos in bad gaan.

hansgrohe badkraan met coolcontact techniek

Hansgrohe badkranen

Hansgrohe Metris wastafelkraan
Hansgrohe Puravida wastafelkraan
Hansgrohe Metris Classic wastafelkraan
Hansgrohe Metris wastafelkraan met hoge comfortzone

HANSGROHE COLLECTIE

Met liefde gemaakt
Afspraak maken