Gitsels Badkamers en Installateurs
Gitsels Badkamers en Installateurs
Van Oldenbarneveldtstraat 122
6827 AN Arnhem
026 443 2442 - info@gitselsbadkamers.nl
Aangesloten bij
Geberit badkamermeubels
Geberit badkamermeubels - Geberit badkamermeubels
Combineer naar hartenlust met de badkamermeubels van Geberit

Geberit badkamermeubelseries

Geberit heeft complete series om je badkamer mee in te richten. Elke serie bestaat uit een grote verscheidenheid aan producten: wastafels, onderkasten en opbergkasten, wc’s, bidets en spiegels. Qua design zijn ze perfect op elkaar afgestemd. Kies je meubels uit een van deze series en combineer deze naar hartenlust met andere elementen uit dezelfde of een andere Geberit serie. Welke serie je ook kiest, Geberit zorgt voor de ideale badkamerinrichting en de perfecte opbergruimte.

Geberit badkamermeubels - 1: Zelf je badkamermeubel samenstellen

Stel zelf je Geberit badkamermeubel samen

Dankzij de slimme modulaire opbouw van de badkamerseries heb je veel vrijheid in het indelen van de afzonderlijke meubelelementen. Bij de wastafels en fonteinen heb je bijvoorbeeld de keuze uit praktische onderkasten, planchets, spiegelkasten (voor nog meer bergruimte) én spiegels. Ook zijn de wastafelonderkasten uit te breiden met aansluitende zij- en kolomkasten. Daarmee heb je zeeën van opbergruimte, maar ook een stijlvol ingerichte badkamer die jaren meegaat. Gitsels Badkamers en Installateurs in Arnhem helpt je graag met het inrichten van jouw badkamer met Geberit.

Geberit Renova Plan serie

Met de Geberit Renova Plan serie haal je een moderne badkamerserie in huis. De wastafels binnen deze serie zijn er in diverse soorten: enkele en dubbele wastafels, opbouwwastafels, met brede rand of juist een hele dunne Slim Rim wastafel. Bij Gitsels Badkamers en Installateurs helpen we je graag met de juiste keuze. Uit dezelfde serie is er ook een bijpassende onderkast met geïntegreerde grepen en ruime lades. Heb je meer opbergruimte nodig? Dan kan een hoge kast uitkomst bieden, met zelfs opbergmogelijkheid in de deur! Vraag ook eens naar Geberit Renova Plan toiletten en fonteinen.

Geberit badkamermeubels - 2: Geberit Renova Plan
Geberit badkamermeubels - 2: Geberit Renova Plan

Geberit Renova Compact serie

Heb je niet zoveel ruimte in de badkamer of toilet? De Geberit Renova Compact serie biedt de uitkomst. Deze serie houdt op allerlei slimme manieren rekening met kleinere ruimtes. Zo is het badkamermeubel heel ondiep, maar heb je toch voldoende opbergruimte voor je dagelijkse spullen. Heb je een kleine badkamer en wil je ook een bad? Dan kun je een ruimtebesparend, verkort toilet combineren met het ruimtebesparende bad uit deze serie.

Geberit iCon serie

De badkamerserie iCon van Geberit herken je aan de combinatie van ronde vormen en strakke lijnen. Zo is de binnenkom van een wastafel rond en zacht van vorm, en zijn de lijnen aan de buitenkant juist strak en modern. Binnen deze serie heb je alle flexibiliteit om te kiezen en te combineren. Van enkele tot dubbele wastafels met rechts of links aflegruimte en met of zonder kraangaten.

Geberit badkamermeubels - 3: Geberit iCon serie
Geberit badkamermeubels - 3: Geberit iCon serie

Minimale ruimte, maximaal comfort

De Geberit iCon serie bevat ook fonteinen en Rimfree toiletten, zodat je de badkamer- én toiletruimte op elkaar kunt afstemmen. Voor een fonteintje in hetzelfde design heb je de keuze uit een variant met en zonder aflegruimte. Ook heel praktisch zijn de ruimtebesparende toiletten. Het toilet is dan minder diep, waardoor je in de ruimte meer bewegingsvrijheid creëert. De ruimte wordt gewonnen in een slimme bevestiging aan de muur, dus je levert niet in op zitcomfort.

Geberit Variform

Een unieke manier van opbergen! Dit Variform badkamermeubel van Geberit heeft een bijzondere asymmetrische indeling. De wastafel is niet in het midden geplaatst, waardoor er aan de zijkant aflegruimte overblijft. Zo kun je het badmeubel zelfs gebruiken als kaptafel. De wastafel loopt aan de onderkant wat naar binnen. Hierdoor staat de wastafel niet volledig op het wastafelblad. Dit zorgt voor meer schoonmaakgemak rondom de wastafel. 

Geberit badkamermeubels - Geberit Variform
GEBERIT BADKAMERMEUBELS: EINDELOOS COMBINEREN
Geberit iCon - Donkere badkamermeubels
Geberit - Badkamermeubels - wastafelmeubel indeling lade
Geberit - Badkamermeubels - wit
Geberit iCon - wit wastafelmeubel

Minimalistische Geberit Xeno² badkamerserie

De Geberit Xeno² serie laat zich het beste omschrijven als minimalistisch. Subtiele details benadrukken de klasse van deze badkamerserie. De onderkasten zijn voorzien van een push-to-open systeem, wat de vormgeving nog strakker maakt. De onderkasten zijn verkrijgbaar in de kleuren wit hoogglans, houtstructuur scultura grijs en greige mat. Handig: de Xeno² wastafels zijn standaard voorzien van extra aflegruimte.

Keratect behandeling voor je keramische wastafel

Kies je een keramische wastafel van Geberit, dan kun je deze laten behandelen met Keratect. Dit is een speciaal glazuur dat als een extra laag op keramiek wordt aangebracht. Het zorgt ervoor dat agressieve schoonmaakmiddelen of een grondige reiniging je wastafel niet aantasten. Je kunt de Keratect-behandeling ook toepassen op verschillende toiletten en fonteinen van Geberit.

GEBERIT COLLECTIE
Geberit badkamermeubels - Reviewblok
Wij scoren een
01-02-2021
Waardering van onze klanten Afspraken, voorlichting, inbeeldingsvermogen naar de klant
Geberit badkamermeubels - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties