Gitsels Badkamers en Installateurs
Gitsels Badkamers en Installateurs
Van Oldenbarneveldtstraat 122
6827 AN Arnhem
026 443 2442 - info@gitselsbadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Installatie - Installatie Installatie - Installatie
Gitsels Badkamers & Installateurs 

Vakmensen in installatie 

Gitsels Badkamers & Installateurs in Arnhem is een allround installatiebedrijf. Met onze installateurs monteren alle badkamers die in de showroom verkocht worden. En dat doen we niet voor niets. We willen er zeker van zijn dat jouw badkamer perfect geïnstalleerd wordt. Je wilt immers een badkamer die prachtig oogt én technisch perfect in elkaar steekt. Naast badkamerinstallaties verzorgen we ook andere installatiewerkzaamheden voor particulieren en bedrijven. De klant staat bij ons centraal.

Vakmannen

Bij Gitsels Badkamers & Installateurs werken we met goed opgeleide installateurs. Je kunt rekenen op vakmanschap en hebt één aanspreekpunt. Of het nu gaat om het aanleggen van gas- of waterleidingen, het installeren van centrale verwarming, het plaatsen van sanitair of het zorgen voor zonnepanelen op het dak.

Installatie - 1. Gitsels Techniek Nederland geeft zekerheid
Installatie - 1. Gitsels Techniek Nederland geeft zekerheid

Vakmanschap in badkamerinstallatie

Het bouwen van een nieuwe badkamer is een traject dat kennis vereist. Dit specialistische vakmanschap is nodig om alles naadloos op elkaar te laten aansluiten. De nieuwe badkamer start met slopen van de oude badkamer, daarna volgen de bouwkundige werkzaamheden. Vervolgens worden de water- en afvoerleidingen en elektriciteit geregeld. Dan gaat de tegelzetter aan de slag. Ten slotte wordt het sanitair gemonteerd. Ons eigen installatieteam bestaat uit goed geschoolde, ervaren medewerkers. En wil je tijdens de verbouwing douchen wanneer het jou uitkomt? Dan kun je gebruikmaken van onze mobiele badkamer.

Het perfecte klimaat in huis

Naast de installatie van badkamers en dak en zinkwerk zijn we, met ons bedrijf Gaswacht Gelderland, gespecialiseerd in een goede temperatuurhuishouding in je woning. We zijn installateur, leverancier, adviseur en servicebedrijf van verwarming, cv-ketels en duurzame energie. Wij werken hiervoor met gespecialiseerde, ervaren installateurs die de juiste kennis in huis hebben. Daarnaast zijn we ook expert op het gebied van airconditioning.

Installatie - 3. Gitsels Het perfecte klimaat in huis
Installatie - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Arnhem

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Gitsels Badkamers en Installateurs

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Gitsels Badkamers en Installateurs? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken