Gitsels Badkamers en Installateurs
Gitsels Badkamers en Installateurs
Van Oldenbarneveldtstraat 122
6827 AN Arnhem
026 443 2442 - info@gitselsbadkamers.nl
Aangesloten bij
Installatie - Installatie Installatie - Installatie
Gitsels Badkamers & Installateurs 

Vakmensen in installatie 

Gitsels Badkamers & Installateurs in Arnhem is een allround installatiebedrijf. Met onze installateurs monteren alle badkamers die in de showroom verkocht worden. En dat doen we niet voor niets. We willen er zeker van zijn dat jouw badkamer perfect geïnstalleerd wordt. Je wilt immers een badkamer die prachtig oogt én technisch perfect in elkaar steekt. Naast badkamerinstallaties verzorgen we ook andere installatiewerkzaamheden voor particulieren en bedrijven. De klant staat bij ons centraal.

Vakmannen

Bij Gitsels Badkamers & Installateurs werken we met goed opgeleide installateurs. Je kunt rekenen op vakmanschap en hebt één aanspreekpunt. Of het nu gaat om het aanleggen van gas- of waterleidingen, het installeren van centrale verwarming, het plaatsen van sanitair of het zorgen voor zonnepanelen op het dak.

Installatie - 1. Gitsels Techniek Nederland geeft zekerheid
Installatie - 1. Gitsels Techniek Nederland geeft zekerheid

Vakmanschap in badkamerinstallatie

Het bouwen van een nieuwe badkamer is een traject dat kennis vereist. Dit specialistische vakmanschap is nodig om alles naadloos op elkaar te laten aansluiten. De nieuwe badkamer start met slopen van de oude badkamer, daarna volgen de bouwkundige werkzaamheden. Vervolgens worden de water- en afvoerleidingen en elektriciteit geregeld. Dan gaat de tegelzetter aan de slag. Ten slotte wordt het sanitair gemonteerd. Ons eigen installatieteam bestaat uit goed geschoolde, ervaren medewerkers. En wil je tijdens de verbouwing douchen wanneer het jou uitkomt? Dan kun je gebruikmaken van onze mobiele badkamer.

Badkamer ontwerp laten maken
en zelf installeren?

Naast de complete installatie van je badkamer kun je bij Gitsels Badkamers & Installateurs ook terecht voor de aankoop van je sanitair zonder installatie. Graag maken we dan een mooi badkamerontwerp voor je dat volledig is afgestemd op je wensen. In dit ontwerp geven we nauwkeurig alle maten aan. Als service bespreken we eventueel het ontwerp door met je aannemer en geven we aanwijzingen voor je installateur. Op deze manier helpen we je graag op weg met de uitvoering van het badkamerontwerp en de installatie van de aangeschafte badkamerproducten.

Installatie - 2. Zelf installeren - losse sanitair verkoop
Installatie - 2. Zelf installeren - losse sanitair verkoop

Losse verkoop sanitair

Wist je dat je bij Gitsels ook los sanitair kunt kopen? Makkelijk als je de badkamer of het toilet een snelle make-over wilt geven. Bijvoorbeeld met een nieuw toilet, een badkamermeubel of een doucheset. Ben je handig en wil je jouw complete badkamer zelf verbouwen? Koop je sanitair bij ons in en krijg direct tips voor een goede installatie.

Het perfecte klimaat in huis

Naast de installatie van badkamers en dak en zinkwerk zijn we, met ons bedrijf Gaswacht Gelderland, gespecialiseerd in een goede temperatuurhuishouding in je woning. We zijn installateur, leverancier, adviseur en servicebedrijf van verwarming, cv-ketels en duurzame energie. Wij werken hiervoor met gespecialiseerde, ervaren installateurs die de juiste kennis in huis hebben. Daarnaast zijn we ook expert op het gebied van airconditioning.

Installatie - 3. Gitsels Het perfecte klimaat in huis
Installatie - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van de overheid.
 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Gitsels Badkamers en Installateurs

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Gitsels Badkamers en Installateurs? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Wij scoren een
18-03-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Houden zich aan afspraken
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief