Gitsels Badkamers en Installateurs
Gitsels Badkamers en Installateurs
Van Oldenbarneveldtstraat 122
6827 AN Arnhem
026 443 2442 - info@gitselsbadkamers.nl
Aangesloten bij
Installatie - Installatie
Gitsels Badkamers & Installateurs 

Vakmensen in installatie 

Gitsels Badkamers & Installateurs in Arnhem is een allround installatiebedrijf. Met onze installateurs monteren alle badkamers die in de showroom verkocht worden. En dat doen we niet voor niets. We willen er zeker van zijn dat jouw badkamer perfect geïnstalleerd wordt. Je wilt immers een badkamer die prachtig oogt én technisch perfect in elkaar steekt. Naast badkamerinstallaties verzorgen we ook andere installatiewerkzaamheden voor particulieren en bedrijven. De klant staat bij ons centraal.

Installatie - 1. Gitsels Techniek Nederland geeft zekerheid

Vakmannen

Bij Gitsels Badkamers & Installateurs werken we met goed opgeleide installateurs. Je kunt rekenen op vakmanschap en hebt één aanspreekpunt. Of het nu gaat om het aanleggen van gas- of waterleidingen, het installeren van centrale verwarming, het plaatsen van sanitair of het dekken van een dak.

Vakmanschap in badkamerinstallatie

Het bouwen van een nieuwe badkamer is een traject dat kennis vereist. Dit specialistische vakmanschap is nodig om alles naadloos op elkaar te laten aansluiten. De nieuwe badkamer start met slopen van de oude badkamer, daarna volgen de bouwkundige werkaamheden. Vervolgens worden de water- en afvoerleidingen en elektriciteit geregeld. Dan gaat de tegelzetter aan de slag. Ten slotte wordt het sanitair gemonteerd. Ons eigen installatieteam bestaat uit goed geschoolde, ervaren medewerkers. En wil je tijdens de verbouwing douchen wanneer het jou uitkomt? Dan kun je gebruikmaken van onze mobiele badkamer.

Installatie - 2. GitselsVakmanschap in badkamerinstallatie

Het perfecte klimaat in huis

Naast kennis op het gebied van badkamers zijn we gespecialiseerd in een goede temperatuurhuishouding in jouw woning. Wij installeren niet alleen je nieuwe cv-ketel, maar verzorgen ook het onderhoud en eventuele reparaties. Tevens kunnen wij je adviseren over kostenbesparing en duurzaamheid. Naast warmte is ook koelte belangrijk voor comfort. Op warme dagen is airconditioning een echte verademing. Bij Gitsels Badkamers & Installateurs heb je keuze uit diverse airco’s. Denk aan een plafondmodel, raammodel maar ook mobiele airco's verkopen wij vaak. Deze kun je plaatsen waar je wilt.  Onze installateurs verzorgen met uiterste precisie de juiste elektra en installatie van jouw airconditioning. 

Installatie - 3. Gitsels Het perfecte klimaat in huis/Dak en zinkwerk
Installatie - 3. Gitsels Het perfecte klimaat in huis/Dak en zinkwerk

Dak- en zinkwerk

De montage en verwerking van dak- en zinkwerk is ambachtelijk werk. Het vraagt ook om kennis van de nieuwste technieken. Bij Gitsels Badkamers & Installateurs in Arnhem zijn we gespecialiseerd in dit werk. Voor alle dakwerkzaamheden kun je bij ons terecht. Heb je een lekkage aan het platte dak van je garage of dakkapel? Wij zorgen er met een bitumineuze dakbedekking voor dat het dak waterdicht wordt. Bitumen biedt grote weerstand tegen veroudering en heeft weinig onderhoud nodig. 

Installatie - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom gerust naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. Natuurlijk met gepaste afstand volgens de regels van het RIVM.
 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Gitsels Badkamers en Installateurs

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Gitsels Badkamers en Installateurs? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Installatie - Reviewblok
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
12-01-2019
Waardering van onze klanten Actief meedenken Productkennis Goede informatiw
Installatie - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties