Gitsels Badkamers en Installateurs
Gitsels Badkamers en Installateurs
Van Oldenbarneveldtstraat 122
6827 AN Arnhem
026 443 2442 - info@gitselsbadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Over ons - Over ons Over ons - Over ons
Je badkamerspecialist in Arnhem

Gitsels Badkamers & Installateurs

Wij van Gitsels Badkamers & Installateurs hebben alle expertises in huis. Van het ontwerpen en maken van de mooiste badkamers tot het aanleggen van gas- of waterleidingen en cv. In onze showroom vind je alle nieuwe badkamertrends en innovaties. De combinatie van onze showroom en allround installatiekennis geeft ons de mogelijkheid om zeer vakkundig werk te leveren. Van badkamerontwerp tot badkamerinstallatie. Graag nodigen we je uit in onze badkamershowroom in Arnhem om samen je droombadkamer te realiseren.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Gitsels 350m2 badkamerinspiratie

350m2 badkamerinspiratie

In onze showroom in Arnhem vind je alles voor je nieuwe badkamer of toilet. Daarnaast hebben we ruimte gemaakt voor een ontwerpstudio. Hier gaan we rustig met je zitten om alle wensen door te nemen. Samen ontwerpen we je nieuwe badkamer en kun je op een groot beeldscherm direct meekijken. Het haardvuurtje aan, een heerlijk kopje koffie. We zorgen ervoor dat de aankoop van je nieuwe badkamer een feestje is. 

Over ons

Gitsels Badkamers en Installateurs is al tientallen jaren lang een begrip in Arnhem en omstreken. Joost Verweij heeft Gitsels Badkamers en Installateurs overgenomen. Samen met badkameradviseur Harald Koenen zet hij de goede naam van dit prachtige familiebedrijf voort. Joost is ook eigenaar van Gaswacht Gelderland, een installatie- en servicebedrijf van warmtetechniek. Met zijn expertise op dit gebied biedt Gitsels vakmanschap op allerlei vlakken. Van de installatie van cv's tot de realisatie van badkamers. Badkamers zijn de expertise van badkameradviseur Harald. Hij verwelkomt je graag in de ruime showroom. Met meer dan twintig jaar ervaring in de sanitairbranche realiseert hij badkamers die passen bij je woning, wensen en budget. Hij neemt graag ruim de tijd voor je om al je verwachtingen in kaart te brengen. 

Over ons - 2. over ons
Met passie en deskundigheid realiseren we de mooiste badkamers.
Dat begint met goed luisteren naar jouw wensen.
Over ons - 4. Gitsels Toch douchen tijden de verbouwing

Toch douchen tijden de verbouwing

Niets is zo lastig als het verbouwen van de badkamer. We horen vaak dat mensen douchen bij de buren tijdens de verbouwing. Koop je je nieuwe badkamer bij Gitsels Badkamers & Installateurs in Arnhem? Dan is dat niet nodig. Bij ons kun je een mobiele badkamer huren die we graag plaatsen voor je woning tijdens de verbouwing. In deze tijdelijke badkamer zit een douche, toilet en wastafel. En natuurlijk heerlijk warm water. Onze klant ontzorgen, daar staan we voor!

LEES MEER

Ons installatiebedrijf

Bij het maken van het badkamerontwerp houden we al rekening met de technische mogelijkheden en onmogelijkheden. Vaak komen we daarvoor eerst bij je thuis kijken, zodat we zeker weten dat wat we adviseren ook echt haalbaar is. Dan kom je nooit op een later moment voor verrassingen te staan. Je kunt ook de installatie met een gerust hart aan ons over laten. We werken met zeer ervaren installateurs: vakmannen die secuur te werk gaan. We ontzorgen je van A-Z, van badkamerontwerp tot badkamerinstallatie. Ook voor ander loodgieterswerk en verwarming voor particulieren en bedrijven kun je bij ons terecht.

LEES MEER

Over ons - 5. Gitsels Specialiteitenblok
Over ons - 5. Gitsels Specialiteitenblok

Gaswacht Gelderland

Als er één werkgebied bloot staat aan innovaties en vernieuwing is het wel de verwarming. Veel producenten introduceren nieuwe producten die duurzamer zijn. En dat is goed, want we moeten met zijn allen zuinig zijn op het milieu. Bij Gitsels Badkamers & Installateurs weten we alles over de nieuwste technieken in cv-verwarming en duurzaamheid. Eigenaar Joost Verweij is namelijk ook eigenaar van Gaswacht Gelderland, de betrouwbare installateur en specialist in warmtetechniek in Arnhem en omstreken. Zo kunnen wij je goed adviseren. Vraag ernaar, we helpen je graag.

LEES MEER

 

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Arnhem

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Gitsels Badkamers en Installateurs

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Gitsels Badkamers en Installateurs? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken