Gitsels Badkamers en Installateurs
Gitsels Badkamers en Installateurs
Van Oldenbarneveldtstraat 122
6827 AN Arnhem
026 443 2442 - info@gitselsbadkamers.nl
Aangesloten bij
Over ons - Over ons
Je badkamerspecialist in Arnhem

Gitsels Badkamers & Installateurs

Wij van Gitsels Badkamers & Installateurs hebben recent de showroom verbouwd, zodat je alle nieuwe trends en innovaties kunt bekijken. Immers, voor een nieuwe badkamer of toilet zijn er veel keuzes te maken. De combinatie van onze showroom en het installatiebedrijf geeft ons de mogelijkheid om zeer vakkundig werk te leveren. Van badkamerontwerp tot badkamerinstallatie. Graag nodigen we je uit in onze badkamershowroom in Arnhem om samen je droombadkamer te realiseren.

BEZOEK ONZE SHOWROOM

Over ons - 1. Gitsels 350m2 badkamerinspiratie

350m2 badkamerinspiratie

In onze showroom in Arnhem vind je alles voor je nieuwe badkamer of toilet. Daarnaast hebben we ruimte gemaakt voor een ontwerpstudio. Hier gaan we rustig met je zitten om alle wensen door te nemen. Samen ontwerpen we je nieuwe badkamer en kun je op een groot beeldscherm direct meekijken. Het haardvuurtje aan, een heerlijk kopje koffie. We zorgen ervoor dat de aankoop van je nieuwe badkamer een feestje is. 

Over ons

Gitsels Badkamers heeft een rijke historie. Het bedrijf is 100 jaar geleden begonnen in het witgoed en is inmiddels uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf. De afgelopen 25 jaar heeft Simon Gitsels als eigenaar en directeur het bedrijf bekendgemaakt in de wijde omgeving. Recent is de badkamershowroom volledig verbouwd en verwelkomt een team ervaren badkamerspecialisten je hier graag. Het team bestaat uit echte vakmensen, die unieke badkamers realiseren. De specialisten nemen ruim de tijd om een badkamer te maken die past bij je woning, wensen en budget.

Over ons - 2. over ons
Met passie en deskundigheid realiseren we de mooiste badkamers.
Onze vakmensen gaan tot het uiterste om het beste resultaat te behalen.
Over ons - 4. Gitsels Toch douchen tijden de verbouwing

Toch douchen tijden de verbouwing

Niets is zo lastig als het verbouwen van de badkamer. We horen vaak dat mensen douchen bij de buren tijdens de verbouwing. Koop je je nieuwe badkamer bij Gitsels Badkamers & Installateurs in Arnhem? Dan is dat niet nodig. We plaatsen gratis een mobiele badkamer voor je woning tijdens de verbouwing. In deze tijdelijke badkamer zit een douche, toilet en wastafel. En natuurlijk heerlijk warm water. Onze klant ontzorgen, daar staan we voor!

LEES MEER

Ons installatiebedrijf

Bij het maken van het badkamerontwerp houden we al rekening met de technische mogelijkheden en onmogelijkheden. Vaak komen we daarvoor eerst bij je thuis kijken, zodat we zeker weten dat wat we adviseren ook echt haalbaar is. Dan kom je nooit op een later moment voor verrassingen te staan. Het installatiebedrijf Gitsels is aangesloten bij Techniek Nederland. Onze medewerkers worden voortdurend bijgeschoold zodat we altijd conform de nieuwste technieken te werk gaan. En dit doen we niet alleen in je badkamer. Ook voor ander loodgieterswerk, dak- en zinkwerk, riolering en verwarming voor particulieren en bedrijven kun je bij ons terecht.

LEES MEER

Over ons - 5. Gitsels Specialiteitenblok
Over ons - 5. Gitsels Specialiteitenblok

Kenners van cv-verwarming

Als er één werkgebied bloot staat aan innovaties en vernieuwing is het wel de verwarming. Veel producenten introduceren nieuwe producten die duurzamer zijn. En dat is goed, want we moeten met zijn allen zuinig zijn op het milieu. Bij Gitsels Badkamers & Installateurs houden we de nieuwste technieken in cv-verwarming en duurzaamheid nauwlettend in de gaten. Zo kunnen wij je goed adviseren. Vraag ernaar, we helpen je graag.

Over ons - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom

Ben je op zoek naar inspiratie? In onze showroom vind je prachtige opstellingen van badkamers in allerlei stijlen. Ook staan onze badkamerspecialisten klaar om je te helpen bij het samenstellen van jouw ideale badkamer.

CONTACT OPNEMEN

De zekerheid van Gitsels Badkamers en Installateurs

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wil een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Gitsels Badkamers en Installateurs? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Over ons - Reviewblok
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
12-01-2019
Waardering van onze klanten Actief meedenken Productkennis Goede informatiw
Over ons - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties