Gitsels Badkamers en Installateurs
Gitsels Badkamers en Installateurs
Van Oldenbarneveldtstraat 122
6827 AN Arnhem
026 443 2442 - info@gitselsbadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Cv-installatie - Cv-installatie Cv-installatie - Cv-installatie

Cv-installatie door Gaswacht Gelderland

Bij Gitsels Badkamers & Installateurs zijn we, met ons bedrijf Gaswacht Gelderland, ook gespecialiseerd in een goede temperatuurhuishouding in je huis. We verzorgen cv-installatie en cv-onderhoud. Graag adviseren we je over cv-ketels, maar we zijn ook deskundig op het gebied van airco's en energiebesparende oplossingen.

Cv-installatie - CV-installatie en onderhoud

Cv-installatie en onderhoud

Naast kennis op het gebied van badkamers zijn we gespecialiseerd in een goede temperatuurhuishouding van je woning. Gaswacht Gelderland, servicebedrijf van verwarming, cv-ketels en duurzame energie, is namelijk ook ons bedrijf. Dit bedrijf is inpandig bij de badkamershowroom gevestigd. Hierdoor hebben we niet alleen kennis over badkamerinstallatie, maar weten we ook alles over warmte-installatie. Wij installeren niet alleen je nieuwe cv-ketel, maar verzorgen ook het onderhoud en eventuele reparaties.

Airconditioning

Naast warmte is ook koelte belangrijk voor comfort. Op warme dagen is airconditioning een echte verademing. Bij Gitsels Badkamers & Installateurs heb je keuze uit diverse airco’s. Denk aan een plafondmodel, raammodel maar ook mobiele airco's verkopen wij vaak. Deze kun je plaatsen waar je wilt. Onze installateurs verzorgen met uiterste precisie de juiste elektra en installatie van jouw airconditioning. 

Cv-installatie - Airconditioning
Cv-installatie - Airconditioning

Duurzame oplossingen

Heb je vragen over duurzame oplossingen om je huis te verwarmen? Denk aan zonnepanelen, warmte-terugwinning of warmtepompen? Met duurzame oplossingen om je huis te verwarmen bespaar je gauw al vele euro’s. Onze adviseurs kunnen je goed adviseren welke oplossing bij je woning past. De installatie nemen we ook graag voor je waar. Kom langs, we adviseren je graag.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Cv-installatie - Banner - Bezoek onze showroom

Bezoek onze showroom in Arnhem

Ben je op zoek naar inspiratie? Kom naar onze showroom om onze badkameropstellingen te bekijken. Ontvang een geheel vrijblijvend persoonlijk advies van onze badkamerspecialist. 

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

De zekerheid van Gitsels Badkamers en Installateurs

Bij het kopen van een badkamer komt veel kijken. Je wilt een badkamer die precies past bij je smaak. Plus jarenlang plezier door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en vakkundige installatie. Kies je voor Gitsels Badkamers en Installateurs? Dan kies je voor de zekerheid van vakmanschap! 

  • Persoonlijke werkwijze
  • Vakkundige installatie
  • Heldere prijsafspraken
  • De zekerheid van garantie
Met liefde gemaakt
Afspraak maken