Gitsels Badkamers en Installateurs
Gitsels Badkamers en Installateurs
Van Oldenbarneveldtstraat 122
6827 AN Arnhem
026 443 2442 - info@gitselsbadkamers.nl
Aangesloten bij
Toilet - Toilet
Toilet: het kleinste kamertje

Toilet

Het toilet, of wc, we brengen er gemiddeld een uur per week door. Wil je een nieuw toilet? Bij Gitsels Badkamers en Installateurs in Arnhem vind je alles om je toilet in te richten. Hangende toiletten, staande toiletten, douche-wc's of randloze toiletten. Ook voor wc-brillen, inbouwreservoirs, toiletpotten in verschillend kleuren, toiletrolhouders en andere toilet accessoires kun je bij ons terecht.

Onze toilet collectie
Douchewc Toilet - douchewc Aquaclea Mera van Geberit
Randloos toilet Toilet - randloos toilet voorbeeld van looprichting water
Staand toilet Toilet - douchewc Aquaclean Sela in luxe hotelkamer
Hangend toilet Toilet - hangend toilet
Advies van je specialist
Toilet - voorbeeld van verkort toilet voor ruimtebesparing

Verkort toilet: dé oplossing voor de kleine badkamer

Een verkort toilet is dé oplossing als je weinig ruimte hebt voor een toilet. Dit type toilet is minder diep waardoor je ruimte bespaart. Het zitoppervlak van een compact toilet is niet anders dan bij een standaard hangend toilet. Het verschil zit 'm in de bevestiging aan de wand. Dit toilet is daarom uitermate geschikt voor de kleine badkamer of toiletruimte.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Staand of hangend toilet

Het hangend toilet wordt steeds populairder. Bij een hangtoilet is de toiletpot tegen de muur gemonteerd waardoor het toilet vrij hangt van de vloer. We spreken ook vaak over een wandcloset. Het inbouwreservoir is in de muur weggewerkt, waardoor deze niet zichtbaar is. Soms is een wandcloset niet mogelijk, doordat de leidingen niet verplaatsbaar zijn. Het voordeel van een staand toilet is dat de renovatie beperkt blijft.

Randloos toilet

Een randloos toilet is ideaal als je op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijk toilet. De toiletpot van een randloos toilet heeft bovenaan geen randen of holtes die moeilijk schoon te maken zijn. Vuil en bacteriën krijgen zo niet de kans om zich onder de rand te hechten. Hierdoor is een randloos toilet extra hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Je badkamerspecialist Gitsels Badkamers en Installateurs in Arnhem vertelt je graag meer over de voordelen van een toilet zonder spoelrand.

Toilet - Banner - Badkamer moodboard [b]

Maak je eigen badkamer moodboard

Op onze website vind je de mooiste ideeën voor je badkamer. Zie je iets waar je blij van wordt? Bewaar de afbeelding op je persoonlijke moodboard. Vervolgens kun je jouw moodboard delen, printen én meenemen naar je badkamerspecialist. Verzamel je wensen en breng je droombadkamer tot leven.

LAAT JE INSPIREREN

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Toilet - Reviewblok
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
Waardering van onze klanten
Toilet - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties