Gitsels Badkamers en Installateurs
Gitsels Badkamers en Installateurs
Van Oldenbarneveldtstraat 122
6827 AN Arnhem
026 443 2442 - info@gitselsbadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Wandtegels voor de badkamer Wandtegels met minimaal reliëf wit rechthoekig Wandtegels met minimaal reliëf wit rechthoekig  

Creëer je eigen stijl

Wandtegels zijn niet alleen mooi, maar geven je badkamer ook karakter. Zéker als je ze combineert met de juiste vloertegels. En het mooie is: je stelt je eigen stijl helemaal zelf samen, want de keuzes in kleur, formaat en print zijn bijna eindeloos. Wat dacht je bijvoorbeeld van XXL-tegels? Prachtig aan de wand én op de vloer. Natuurlijk kun je kiezen voor één kleur, maar je kunt de wandtegels ook onderbreken met kleine, gekleurde tegeltjes of tegels in stroken. Maak er zelf jouw hoogstpersoonlijke badkamer van!

Advies van jouw specialist

Wandtegels met rustig patroon grijs

Hoe kies je de juiste wandtegel?

Het kan best lastig zijn om de juiste wandtegels voor je badkamer te kiezen. Veel hangt immers af van jouw persoonlijke wensen. Misschien heb je al gekozen voor een vloertegel en zoek je een wandtegel in dezelfde stijl. Of zoek je juist een wandtegel die contrasteert met een bepaalde vloertegel. Van een gedurfde print tot en met extra kleine mozaïektegels: voor iedere wens bestaat er wel een passende wandtegel. Wist je trouwens dat zelfs witte wandtegels verrassend spannend kunnen zijn? Als je maar voor verschillende formaten kiest!

Wil je een persoonlijk advies over de juiste wandtegels voor de badkamer? Maak dan een afspraak met Gitsels Badkamers en Installateurs in Arnhem.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Wandtegels - Badkamertegels kiezen in 6 stappen

Badkamertegels kiezen in 6 stappen

Tegels maken een belangrijk onderdeel uit van je badkamer. Een goede tegel kiezen, is dan ook best lastig. Ons stappenplan kan je daarbij helpen. Het geeft je tips en ideeën om tot een goede keuze te komen. Download ons plan en vind de badkamertegel die helemaal past bij jouw stijl! 

download STAPPENPLAN badkamertegels

Keramische wandtegels

Patchwork wandtegels

Ben je op zoek naar wandtegels die jouw badkamer écht een bijzondere uitstraling geven? Dan is het een aanrader om in onze showroom eens naar de patchwork tegels van ons Mix & Match assortiment te komen kijken. Met de verschillende patronen stel je eenvoudig jouw eigen unieke ontwerp samen. Ons advies: combineer patchwork tegels met basistegels. Dan valt het patchwork nog meer op en creëer je een opvallende blikvanger in jouw badkamer.

Wandtegels patchwork en betonlook op toilet

Wandtegels van keramiek

Al onze wandtegels zijn gemaakt van keramiek. Dat is een duurzaam en erg onderhoudsvriendelijk materiaal. Woon je in een regio waar veel kalk in het water zit? Ga dan voor wandtegels met een speciale antikalkcoating, waardoor kalk en vuil zich minder snel aan de tegel hechten. Dat scheelt je een boel schoonmaakwerk!

De productiemethode van tegels in keramiek is de laatste jaren zeer sterk geïnnoveerd.  Hierdoor is men nu in staat om houtlook tegels of betonlook tegels te produceren die niet van echt te onderscheiden zijn. Het grote voordeel: duurzaam, slijtvast en heel erg gemakkelijk in onderhoud.

Wil je álles over tegels te weten komen? Bekijk dan ons uitgebreide, inspirerende online tegelmagazine

Wandtegels keramiek in houtlook
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Wandtegels extra breed voor optische lengte
XXL-tegels zijn prachtig op de wand én vloer.

Prachtig in de wand

Als je nieuwe wandtegels hebt, wil je dat deze gezien worden. Looox heeft handige opbergnisjes, die in de tegelwand geplaatst kunnen worden. Zo berg je stijlvol jouw badspullen op.

Meer Looox
Wandtegels - open kastjes voor aan de wand

Prachtig in de wand

Als je nieuwe wandtegels hebt, wil je dat deze gezien worden. Looox heeft handige opbergnisjes, die in de tegelwand geplaatst kunnen worden. Zo berg je stijlvol jouw badspullen op.

Meer Looox
Wandtegels blinkend schoon met cementsluier reiniger

Blinkende tegels

Heb je nieuwe wandtegels? Dan blijft er vaak een vervelende cementsluier achter. Met de Cementsluier Reiniger van Baden+ is dat probleem voorgoed verholpen.

Lees meer
Wandtegels mooi in combinatie met Ceramique Concrete tegels van Sphinx

Baden+ collectie

Wandtegels kun je mooi doortrekken naar de vloer. Binnen de Baden+ Collectie tegels vind je allerlei kleuren, vormen en maten die op dit moment de trend zijn. 

Meer Badenplus tegels
Wandtegels - Sfeerbanner-warmte

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Met liefde gemaakt
Afspraak maken