Gitsels Badkamers en Installateurs
Gitsels Badkamers en Installateurs
Van Oldenbarneveldtstraat 122
6827 AN Arnhem
026 443 2442 - info@siemgitsels.nl
Aangesloten bij
Magnum vloerverwarming
Magnum vloerverwarming - Magnum vloerverwarming
Altijd warme voeten met een Magnum vloerverwarming

Magnum vloerverwarming

Magnum biedt drie elektrische systemen om uw vloer te verwarmen. Vloerverwarming is de meest comfortabele manier van verwarmen. De ruimte wordt gelijkmatig opgewarmd. Bovendien kunt u de verwarming onafhankelijk van uw cv-ketel regelen. Zo heeft u altijd warme voeten, ondanks uw vloersoort.

Magnum vloerverwarming - 1. Magnum drie elektrische verwarmingssystemen

Drie elektrische verwarmingssystemen

De Magnum Mat is dé oplossing voor elektrisch verwarmen in natte ruimtes als de badkamer of keuken. Deze oplossing voldoet namelijk aan de NEN-normeringen voor installatie. Heeft u een cementdekvloer? Dan is de Magnum Cable de perfecte verwarmingsoplossing. De kabel is gemakkelijk te vormen, waardoor installatie eenvoudig is. Hierbij kunt u kiezen of u meer of minder vermogen voor constante of lage temperaturen wilt installeren. De Magnum Foil is een flinterdunne verwarmingsfolie en geschikt onder een houten vloer, parket of laminaat. De folie wordt op een rol geleverd en is gemakkelijk op maat te maken.

Bezoek de showroom van uw badkamerspecialist Gitsels Badkamers en Installateurs in Arnhem voor meer informatie en laat u inspireren.

Maak een afspraak

Magnum Mat

De Magnum Mat is een uniek verwarmingssysteem voor uw vloer. Dit systeem maakt het mogelijk om over een bestaande tegel- of dekvloer vloerverwarming te installeren. De mat is circa vier millimeter, waardoor uw huidige vloer slechts twee centimeter verhoogd hoeft te worden.

Magnum vloerverwarming - 2. Magnum Mat
Magnum vloerverwarming - 2. Magnum Mat

De vloerverwarmingsmat wordt in de lijmlaag onder de tegel geïnstalleerd. Slopen of uitfrezen is hierdoor niet nodig! Een groot voordeel is dat de vloerverwarming direct onder de vloer wordt geplaatst. Hierdoor wordt de vloer extra snel warm. Geen badmat of sokken meer nodig voor warme voeten!

Magnum vloerverwarming - 3. Magnum vloerverwarming waar u nodig heeft

Vloerverwarming waar u dat nodig heeft

De elektrische verwarmingsmat is in 22 verschillende oppervlaktes verkrijgbaar. De mat wordt altijd in een geheel geplaatst en er is maar één aansluitpunt nodig voor de voedingskabel. Daarnaast hoeft de mat enkel geïnstalleerd te worden op de plaatsen waar u dat nodig heeft. Verwarming van het badkamermeubel, het ligbad of de douchebak is niet nodig en zelfs af te raden.

Hoe werkt de Magnum elektrische vloerverwarming

De warmtestraling van de vloerverwarming wordt gelijkmatig vanuit het hele vloeroppervlak verspreid. De vloerverwarming is zeer geschikt als extra verwarming naast een radiator, maar kan soms ook als hoofdverwarming dienen. Alle Magnum elektrische vloerverwarmingssystemen zijn eenvoudig te bedienen met de geavanceerde klokthermostaat X-treme Control. Deze wordt standaard met alle vloerverwarmingssystemen van Magnum meegeleverd.

Magnum vloerverwarming - 4. Magnum hoe werkt elektrische vloerverwarming

Magnum X-treme Control klokthermostaat

De X-treme Control klokthermostaat is speciaal ontworpen voor de vloerverwarmingssystemen van Magnum. Deze thermostraat is zeer intelligent en zelflerend. U kunt volledige tijdschema’s instellen, waardoor de vloer de juiste temperatuur heeft wanneer u dat wenst. De thermostaat heeft een full-color display en is eenvoudig te bedienen met een touchscreen.

Levenslange garantie

De Magnum Mat is na installatie vrij van onderhoud. De mat draagt het VDE-keurmerk. Dit is de grootste technische en wetenschappelijke keuringsinstantie in Europa. Ook biedt Magnum een levenslange garantie op de elektrotechnische werking van de vloerverwarming en twee jaar op de thermostaat en de vloersensor.

MAGNUM COLLECTIE
 

Magnum

 

Magnum spiegelverwarming

Magnum vloerverwarming - Reviewblok
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
12-01-2019
Waardering van onze klanten Actief meedenken Productkennis Goede informatiw
Magnum vloerverwarming - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties