Gitsels Badkamers en Installateurs
Gitsels Badkamers en Installateurs
Van Oldenbarneveldtstraat 122
6827 AN Arnhem
026 443 2442 - info@gitselsbadkamers.nl
Aangesloten bij
Mix & Match Tegels
Mix & Match Tegels - Mix & Match Tegels
Bijzondere tegels in de nieuwste trends

Mix & Match tegels voor de badkamer

Tegels zijn echte smaakmakers in de badkamer. Wil je een warme, landelijke uitstraling? Of ga je voor een moderne, strakke look? Baden+ heeft met veel aandacht het tegelassortiment van Mix & Match voor je samengesteld.

Mix & Match Tegels - 1. MM Tegels in de laatste trends

Tegels van Mix & Match volgens de laatste trends

Binnen de Mix & Match tegelcollectie vind je allerlei kleuren, vormen en maten die op dit moment de trend zijn. Prachtige betonkleuren, warme wittinten en marmer- en houtstructuren die niet van echt te onderscheiden zijn. Ook qua formaat is er veel keuze. Van XXL-tegels, stijlvolle witte tegels van 30 x 90 cm tot handgebakken tegels.  

Bezoek de showroom van je badkamerspecialist Gitsels Badkamers en Installateurs in Arnhem voor meer informatie en laat je inspireren.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Unieke designs voor tegels

Een van de belangrijkste trends voor tegels is de visgraat trend. Langwerpige tegels worden in een visgraatmotief ingelegd. Mooi én praktisch. De voegen geven de vloer namelijk een natuurlijk anti-slipeffect. Een andere unieke techniek zijn de kiezelmozaïek tegels van Mix & Match. Deze tegels geven de badkamer een bijzonder accent.

Mix & Match Tegels - 2. MM Unieke designs
Mix & Match Tegels - 2. MM Unieke designs

Mix & Match je graag in de badkamer? Overweeg dan patchwork. Hiermee kun je met verschillende patronen je eigen, unieke ontwerp maken. Wat je smaak ook is: met de Mix & Match tegels van Baden+ maak je een eigentijds statement.

XXL-tegels

Tegels voor de badkamer worden steeds groter. Binnen het Mix & Match assortiment van Baden+ vind je ook veel grote tegels. Maten van 60 x 60 cm, 80 x 80 cm of zelfs 1 meter x 1 meter zijn niet meer ongewoon. Kies je voor een XXL-tegel in je badkamer dan lijkt de ruimte groter. XXL-tegels zijn verkrijgbaar in allerlei prints en kleuren. Hiermee kun je hele mooie combinaties maken.

Mix & Match Tegels - XXL tegels en natuurlijke tegels
Mix & Match Tegels - XXL tegels en natuurlijke tegels

Tegels met natuurlijke uitstraling

Tegels zijn tegenwoordig in allerlei kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar. In veel moderne badkamers zie je tegels in natuurtinten. Lichte aardekleuren, veel verschillende grijstinten, betonlook of marmerlook. Hiermee creëer je een moderne badkamer met een natuurlijke uitstraling. Je haalt de rust van buiten naar binnen, zodat je heerlijk kunt ontspannen in je badkamer.

Trend: metro tegels

Metro tegels zijn trendy. Deze langwerpige tegels vinden hun oorsprong bij de oude metro's van Londen en Parijs. Niet voor niets zijn die tegels daar nog steeds te bewonderen. In ons Mix & Match assortiment vind je Metro tegels in krachtige kleuren. Tip: maak je wand extra bijzonder met metro tegels die in een visgraat patroon gelegd zijn. De vakspecialist van Gitsels Badkamers en Installateurs helpt je graag!

Mix & Match Tegels - Metro tegels
MIX & MATCH TEGELCOLLECTIE
Mix & Match tegels marmer douche
Mix & Match patchwork mozaiek tegels toilet
Mix & Match houtlook tegels badkamer
Mix & Match tegels betonlook grijs met Sunshower

Tip: smalle voegen tussen je tegels

Smalle voegen geven een ruimtelijk effect. Wil je extra smalle tegelvoegen? Dan zijn gerectificeerde tegels een goede keuze. Dit zijn tegels die recht afgezaagd zijn en hierdoor strak op elkaar te tegelen zijn. Dat geeft een mooi effect en is bovendien erg handig voor het schoonmaken. Ook deze tegels zijn onderdeel van onze huismerkcollectie.

Houtlook tegels voor de badkamer

Droom je ook van een warme houtsfeer in de badkamer? Keramieken tegels met houtlook zijn de trend op tegelgebied. Net echt en dankzij het materiaal toch geschikt voor een vochtige badruimte. Met houtlook tegels van Mix & Match creëer je een warme sfeer in je badkamer.

MIX EN MATCH COLLECTIE
Mix & Match Tegels - Reviewblok
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
12-01-2019
Waardering van onze klanten Actief meedenken Productkennis Goede informatiw
Mix & Match Tegels - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties