Gitsels Badkamers en Installateurs
Gitsels Badkamers en Installateurs
Van Oldenbarneveldtstraat 122
6827 AN Arnhem
026 443 2442 - info@gitsels-badkamers.nl
Aangesloten bij
Kineduo
Kineduo - Kineduo
Ruimtebesparend douchebad

Kineduo

De Duo van douchefabrikant Kinedo, de Kineduo, is een ruimtebesparende douchebad met een deurtje in het bad. Dé slimme 2-in-1 oplossing om veilig in bad te stappen én in bad te douchen. Wilt u ook een Kinedo Duo? Gitsels Badkamers en Installateurs in Arnhem installeert de bad-douchecombinatie snel en vakkundig!

Kineduo - 1. Kineduo Bad en douche ineen

Bad en douche ineen

De Kineduo is de oplossing voor kleine badkamers waarin geen mogelijkheid is voor een aparte douche. De Duo combineert douche en bad ineen en wordt geleverd met een badscherm waardoor u staand kunt douchen zonder te spatten. Door de vlakke bodem van het bad staat u extra stabiel tijdens het douchen. Wilt u toch liever lekker in bad? Dan kunt u uw hoofd laten rusten op ergonomisch hoofdkussen. Zo ontstaat een ruime douche én een comfortabel bad ineen.

Maak een afspraak

Seniorenbad: comfortabel in bad ook als uw wat ouder bent

Wilt u genieten van een warm bad, maar heeft u moeite hebben met in- en uitstappen? Ook hiervoor biedt de Duo de oplossing. Het baddeurtje maakt badderen voor vrijwel iedereen mogelijk. Zowel kinderen als oudere mensen kunnen drempelloos en veilig in bad stappen. Het Duo bad kunt u bovendien uitbreiden met handige ondersteuningsbeugels. Zeker als u wat ouder wordt, kan een extra steuntje voor meer veiligheid zorgen. Ook is er de mogelijkheid een zitje te installeren, zodat u ook comfortabel zittend kunt douchen. Vraag ernaar uw badkamerspecialist Gitsels Badkamers en Installateurs in Arnhem.

Kineduo - 2. Kineduo seniorenbad
MEER KINEDO
Kinedo - Kineduo - douchebad
Kinedo - Kineduo - douchebad whirlpool
Kinedo - Kineduo - Douchebad Sanilife
Kinedo - Kineduo - Douchebad - kleine badkamer

Kinedo Duo binnen in één dag

De Duo bad-douchecombinatie vergt geen ingrijpende verbouwing van uw badkamer. Het Kineduo bad kan in één dag, in elke badkamer, geplaatst worden. U kunt kiezen uit een voordeelpakket inclusief alle opties of u kunt de Duo naar uw eigen wensen samenstellen.

De Duo is er in standaardmaten met hoofdzijdes links of rechts, maar is er ook in een aanpasbare variant. Het aanpasbare bad heeft een extra brede rand rondom die op maat gezaagd kan worden. Oude baden met allerlei formaten, van 158 tot 192 lang en van 75 tot 95 cm breed, kunnen hierdoor vervangen worden. Zo is ook bij niet loodrechte muren het op maat maken eenvoudig.
Meer lezen over een douchebaden

Duo Mass massagesysteem

Wilt u naast het gemakkelijk instappen in bad genieten van de ontspannende werking van een whirlpool? Kies dan voor de luxe uitvoering, de Duo Mass, met een massagesysteem, verstelbare whirlpool jets, voetmassage, rugmassage en kleurentherapie. Met de eenvoudige tiptoetsen heeft u de keuze uit vier lucht/water massageprogramma’s.

Watermassage is een combinatie van krachtige waterstralen, die een opwaartse druk leveren in warm water. Watermassage is een uitstekende manier om gespannen spieren in het lichaam te laten ontspannen. Het warme water zorgt ervoor dat de bloedvaten wijder open gaan staan en de bloedcirculatie sneller gaat. Luchtmassage komt vanuit de bodem van het bad. Vanuit de bodem wordt lucht in het water geblazen. De luchtbubbels geven een tintelend gevoel en zorgen voor ontspanning.

KINEDO COLLECTIE
 

Kinemagic Douchecabine

 

Kinedo - Kinemagic

 

Kinemagic Serenite Plus

Kineduo - Reviewblok
Wij scoren een
9.4
9.4 van 1 10
12-01-2019
Waardering van onze klanten Actief meedenken Productkennis Goede informatiw
Kineduo - Nieuwsbriefblok

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en
blijf op de hoogte van trends & acties