Gitsels Badkamers en Installateurs
Gitsels Badkamers en Installateurs
Van Oldenbarneveldtstraat 122
6827 AN Arnhem
026 443 2442 - info@gitselsbadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Betonstuc badkamer Betonstuc badkamer - Betonstuc badkamer Betonstuc badkamer - Betonstuc badkamer  

Eigentijdse betonstuc badkamer 'Steppe'

Een betonstuc badkamer kenmerkt zich natuurlijk door het waterbestendige Beton Ciré. Dit waterdichte pleistermateriaal is geschikt voor een vochtige omgeving als een badkamer. Het geeft de look van beton of natuursteen. Neem onze Steppe badkamer: bij uitstek een badkamer waarin eenvoud en rust door kleurgebruik samengaan met luxe. Door in deze betonstuc badkamer de juiste accenten te leggen, creëer je een unieke badkamer die als geen ander bij je past.

Betonstuc badkamer - Kenmerken betonstuc badkamer

Kies voor een eigentijdse badkamer

 • Waterbestendig Beton Ciré
 • Rustgevend karakter
 • Tijdloze kleurstelling
 • Slank softclose toilet
 • Volop opbergruimte
 • Ruimtebesparende oplossingen

Op zoek naar een betonstuc badkamer of een andere complete badkamer? Maak dan een afspraak bij je badkamerspecialist Gitsels Badkamers en Installateurs in Arnhem.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ontdek de betonstuc badkamer

Moderne accessoires voor de badkamer

In een betonstuc badkamer maken kleine accenten een groot verschil. Moderne accessoires zijn daarom essentieel om je badkamer helemaal naar je wens te maken. Of je nu kiest voor een luxe handdoekrek, een doucheplateau met wisser van Keuco of wat groene plantjes in aardewerk: met de juiste styling maakt je de badkamer helemaal af. 

Fan van moderne accessoires en producten? Bekijk ook eens onze betonlook badkamer.

Betonstuc badkamer - Betonstuc badkamer

Betonlook badkamer

De muren van deze betonstuc badkamer zijn bewerkt met het waterbestendige Beton Ciré. Typisch een betonlook badkamer van deze tijd! Ook bijzonder aan deze eigentijdse badkamer is het softclose toilet. Dankzij het opvallende design oogt dit royale toilet bijzonder slank. En met de glazen bedieningsplaat van Geberit Sigma 50 maak je het moderne plaatje helemaal af.

Een handigheidje dat we je niet willen onthouden: de douchehoek met functionele Sealskin hoekinstap. De douchecabine heeft een pendel douchedeur. Deze deur vouw je in de doucheruimte. Daarmee geniet je van een ruime douche zónder dat het je veel ruimte kost.

Eigentijdse badkamer met softclose toilet
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Betonstuc badkamer met brede wastafel
In een betonlook badkamer maken kleine accenten een groot verschil.

Veelzijdige spiegelkast

Met een spiegelkast van Geberit heeft u het beste van twee werelden. Een spiegel om u op te frissen en een kast voor extra opberggemak.

Meer spiegelkasten
Betonstuc badkamer - Collage Steppe 1 - veelzijdige spiegelkast

Veelzijdige spiegelkast

Met een spiegelkast van Geberit heeft u het beste van twee werelden. Een spiegel om u op te frissen en een kast voor extra opberggemak.

Meer spiegelkasten
Betonstuc badkamer - Collage 2 - Kranen

Chromen kranen

De glanzende chromen kranen vormen een prachtig contrast met het ruwe en natuurlijke uiterlijk van het betonstuc in de badkamer, waardoor een moderne en industriële uitstraling ontstaat.

Meer kranen
Betonstuc badkamer - Collage Steppe 3 - doucheplateau voor alle doucheproducten

Doucheplateau

Accessoires maken je badkamer compleet. Neem nou het doucheplateau van Keuco. Ideaal voor losse doucheproducten. Lees er hier meer over.

Meer Keuco accessoires
Plattegrond Steppe badkamer - Baden+

Betonstuc badkamer: het ontwerp

Dit badkamerontwerp heeft moderne tegels en betonstuc. Doordat alles tegen de muur is geplaatst, ontstaat er ruimte in de badkamer. Mocht er toch ruimte te kort zijn, dan is deze douchecabine de oplossing. De deuren openen naar binnen en zijn zo ruimtebesparend. Zelf een ontwerp maken? Ga naar onze 3D badkamer ontwerptool.

Zelf 3D ontwerpen
Gratis online tool. Krijg ideeën voor inrichting en stijl.

Veelgestelde vragen over een betonstuc badkamer

 • Hoe kleed je een betonstuc badkamer aan?
  Door de betonstuc laag aan de wand springen moderne badkamer accessoires er prachtig uit. Zet wat plantjes neer, plaats een krukje en leg wat kleurrijke zeepjes op je badkamermeubel. 
 • Kan ik bij Badenplus advies krijgen voor de inrichting?
  Wij hebben badkamer ontwerpers die gespecialiseerd zijn in de betonstuc badkamer. Ze weten als geen ander hoe de minimalistische uitstraling van betonstuc gecombineerd kan worden met badkamer producten en badkamer accessoires.
 • Verzorgt Badenplus ook de badkamer verbouwing?
  We hebben vakmensen in dienst die de badkamer renovatie van A tot Z kunnen verzorgen. Zo heb je een vertrouwde partner die jouw huidige badkamer omtovert tot een betonstuc badkamer.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken