Gitsels Badkamers en Installateurs
Gitsels Badkamers en Installateurs
Van Oldenbarneveldtstraat 122
6827 AN Arnhem
026 443 2442 - info@gitselsbadkamers.nl
Aangesloten bij

Badkraan

Badkraan met vrijstaand bad in ruime badkamer Badkraan met vrijstaand bad in ruime badkamer  

Badkraan

Vul jouw ligbad of vrijstaand bad op stijlvolle wijze met een badkraan. Kies voor een veilige thermostaatkraan, een luxe vrijstaande kraan, een inbouwkraan of een praktisch opbouwmodel. Bij Gitsels Badkamers en Installateurs adviseren we je graag over alle soorten badkranen.

Advies van jouw specialist
Badkraan - vrijstaande badkraan met handdouche

Staande badkraan

Heb je een grote badkamer en ben je van plan deze volledig te renoveren? Dan heb je waarschijnlijk de mogelijkheid om voor een vrijstaand bad te kiezen. Dit luxe bad maak je compleet met een vrijstaande badkraan. Met een vrijstaande badkraan is je bad niet gebonden aan een vaste plek, omdat de kraan op de grond gemonteerd wordt. De leidingen worden netjes weggewerkt in de vloer. Jouw badkamerspecialist Gitsels Badkamers en Installateurs in Arnhem helpt je graag verder met een persoonlijk badkamerontwerp.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
De mogelijkheden van een badkraan

Inbouw of opbouw

Badkranen zijn er in verschillende soorten, maten en designs. Kies je voor een opbouw- of inbouwkraan? Deze keuze is afhankelijk van een aantal factoren. Ga je voor gemak en een goedkopere oplossing? Dan is een opbouwkraan een goede, praktische oplossing. Zonder hak- en breekwerk te plaatsen, eenvoudig te repareren of te vervangen en verkrijgbaar in allerlei designs.

Een inbouwkraan is netjes afwerkt, waarbij alleen de kraanuitloop zichtbaar is. Dit geeft de badkamer extra allure. Gitsels Badkamers en Installateurs in Arnhem helpt je graag in het keuzetraject van de juist badkraan.

Badkraan ingebouwd in rand van bad

Thermostaatkraan

Een thermostaatkraan wordt steeds vaker gekozen als badkraan in de badkamer. Verkrijgbaar als opbouw- en inbouwvariant en extra veilig! Met een thermostaatkraan heeft het water namelijk altijd een constante temperatuur. Een thermostaatkraan is daarom zeer geschikt voor familiebadkamers. Zo kunnen kinderen onbezorgd in bad spelen. 

Mengkraan

Met een badmengkraan kun je met één hendel de juiste temperatuur instellen. De kraan wordt tegen de muur of op de badrand bevestigd. Een mengkraan is zonder ingrijpende verbouwing te plaatsen als je kiest voor een opbouwmodel. Ga je de volledig badkamer renoveren? Dan kun je kiezen voor de luxe van een inbouwkraan. Strak geplaatst in de muur met een stijlvol, minimalistisch afbouwdeel.

Badkraan rechthoekig met handdouche
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Badkraan - Badkraan
Een inbouwkraan is netjes afwerkt, waarbij alleen de kraanuitloop zichtbaar is.
Grohe badkraan

Gitsels Badkamers en Installateurs in Arnhem heeft een groot assortiment badkranen. Een Grohe badkraan is altijd voorzien van de nieuwste snufjes en technologieën en is verkrijgbaar in de mooiste, prijswinnende designs.

Meer Grohe
Badkraan - Grohe thermostaatkraan
Grohe badkraan

Gitsels Badkamers en Installateurs in Arnhem heeft een groot assortiment badkranen. Een Grohe badkraan is altijd voorzien van de nieuwste snufjes en technologieën en is verkrijgbaar in de mooiste, prijswinnende designs.

Meer Grohe
Badkraan - inbouw variant met handdouche
Keuco IXMO

Bedien jouw hele badkraan en hoofddouche met één knop. Vraag in de winkel naar de IXMO serie van Keuco. Je badkamerspecialist Gitsels Badkamers en Installateurs  in  Arnhem laat je graag de voordelen zien.

Meer Keuco
Badkraan - Accessoire greep met zeepbakje
Geesa bad-accessoires

Maak je badhoek compleet met de juiste accessoires. Kies voor een zeepbakje of badkorf van Geesa. Zo zijn jouw badspullen in een handomdraai opgeruimd.

Meer Geesa
Badkraan - Sfeerbanner-water

Doe meer inspiratie op!

Onze merken

Bij Baden+ vind je de mooiste topmerken. Met de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Bekijk alle merken
Wij scoren een
18-03-2021
Waardering van onze klanten Ontdek wat onze klanten over ons vertellen Houden zich aan afspraken
6x badkamer inspiratie en tips in je mailbox?
Meld je aan voor de Baden+ nieuwsbrief