Gitsels Badkamers en Installateurs
Gitsels Badkamers en Installateurs
Van Oldenbarneveldtstraat 122
6827 AN Arnhem
026 443 2442 - info@gitselsbadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Badkamer met marmerlook Badkamer marmerlook - Badkamer marmerlook Badkamer marmerlook - Badkamer marmerlook  

Badkamer met marmerlook

Met marmer krijgt de badkamer een exclusieve uitstraling. Marmer is een kostbare steensoort, maar door nieuwe printtechnieken is het mogelijk om marmertegels te maken die niet van echt te onderscheiden zijn. Zo is de marmerlook nu toegankelijk voor iedereen. Bovendien zijn de marmerlooktegels, in tegenstelling tot echt marmer, niet poreus en dus beter schoon te houden. Bekijk deze luxe marmerlook badkamer met strakke uitstraling.  

Een badkamer met een exclusieve uitstraling

Op zoek naar een luxe badkamer met marmerlook of een andere complete badkamer? Maak dan een afspraak bij je badkamerspecialist Gitsels Badkamers en Installateurs in Arnhem.

Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.

Ontdek de badkamer met marmerlook

Strakke, dubbele wastafel

Misschien wel het meest opvallend in deze marmeren badkamer is de dubbele wastafel, met het frontpaneel met handhoekhouders van Bliss. Gemaakt van het populaire solid surface materiaal, dat ideaal is in onderhoud. Deze wastafelcombinatie oogt super-strak. Vooral met de Keuco inbouwkranen en de mooie rechthoekige spiegel met indirect led-licht boven en onder. De bijpassende onderkast en hoge kast zorgen voor voldoende opbergruimte zodat de badkamer er lekker opgeruimd uit ziet.

Badkamer marmerlook - Badkamer marmerlook

Inloopdouche en vrijstaand bad

De inloopdouche is afgewerkt met de luxe marmerlook-tegels. De handige rand biedt ruimte voor al je shampoo- en douchegelflessen. De maatwerk glazen douchewand van HSK zorgt voor ruimtelijkheid in de badkamer. Dankzij die ruimtelijkheid komt het vrijstaande bad perfect tot zijn recht. Ook bij het bad en de douche zijn er mooie kranen van Keuco geplaatst. Door alle kranen van één merk te kiezen zorg je voor eenheid in de badkamer.

Badkamer marmerlook - Badkamer marmerlook
Maak een afspraak
Geheel vrijblijvend wanneer het je uitkomt.
Badkamer marmerlook - Badkamer marmerlook
De combinatie van chique marmer en strakke meubelen geeft een uniek effect.


Lekker lezen in bad

Bij een bad is een badplank een absolute aanrader: het biedt ruimte voor je glas champagne, je tijdschrift en je andere favoriete badspullen.

LEES MEER
Badkamer marmerlook - Lekker lezen in bad


Lekker lezen in bad

Bij een bad is een badplank een absolute aanrader: het biedt ruimte voor je glas champagne, je tijdschrift en je andere favoriete badspullen.

LEES MEER
Badkamer marmerlook - Inbouwkranen van Keuco IXMO


Inbouwkranen van Keuco IXMO

Met de Keuco IXMO inbouwkranen bepaal je zelf welke functies je in een kraan wilt combineren of waar je de bedieningsknop wilt laten inbouwen.

LEES MEER
Badkamer marmerlook - Spiegel met verlichting


Spiegel met verlichting

Met de rechthoekige spiegel met indirecte ledverlichting boven en onder kom je altijd mooi voor de dag.

LEES MEER
Badkamer marmerlook - Blik op het ontwerp - marmerlook badkamer

Marmerlook badkamer: het ontwerp

Deze marmerlook badkamer heeft een exclusieve uitstraling. Dat wordt versterkt door de slimme en ruimtelijke indeling. Ben je geïnspireerd door de indeling van deze badkamer? Maak zelf een badkamerontwerp met onze 3D badkamer ontwerptool.

Zelf 3D ontwerpen
Gratis online tool. Krijg ideeën voor inrichting en stijl.

Veelgestelde vragen over een marmerlook badkamer

 • Wat zijn de voordelen van marmerlook?
  Marmerlook is goedkoper dan marmer, onderhoudsvriendelijk en nauwelijks van echt marmer te onderscheiden. Zo kunnen meer mensen genieten van de uitstraling van marmer.
 • Met welke badkamer producten is marmerlook goed te combineren?
  Een dubbele wastafel geeft de marmerlook badkamer meer exclusiviteit. Daarnaast passen inbouwkranen, die uit de muur komen, perfect boven de wasbakken. Wat houten accenten, zoals een badplank, en een spiegel met ledverlichting maken de marmerlook helemaal af.  
 • Wat voor soort bad past in een marmerlook badkamer?
  Een vrijstaand bad is een chique oplossing voor je marmerlook badkamer.   
   

Met liefde gemaakt
Afspraak maken