Gitsels Badkamers en Installateurs
Gitsels Badkamers en Installateurs
Van Oldenbarneveldtstraat 122
6827 AN Arnhem
026 443 2442 - info@gitselsbadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Designbadkamer
in Oosterbeek
Designbadkamer in Oosterbeek - Designbadkamer in Oosterbeek Designbadkamer in Oosterbeek - Designbadkamer in Oosterbeek  

Designbadkamer in Oosterbeek - samenvatting

Binnenkijken bij...
Een designbadkamer 

Gemaakt door:Gitsels Badkamers & Installateurs
Woonplaats:Oosterbeek
Type badkamer:Designbadkamer
Wensen van de klant:Ontspanning en wellness

 

Voor een klant in Oosterbeek kregen wij de mooie opdracht om een designbadkamer te ontwerpen. Het interessante aan deze opdracht was dat slapen en baden gecombineerd moest worden, omdat de badkamer verbonden was aan de slaapkamer. De klant gaf ons twee steekwoorden: 100% ontspannen en wellness. Hier ziet u het resultaat.  

Deze badkamer ademt wellness. Kijk allereerst naar de douche. De volledig afgesloten schuifdeur van Sealskin zorgt ervoor dat de warmte goed in de douchecabine blijft. De douchecabine is tevens een stoomdouche en is zeer breed, waardoor men met twee personen naast elkaar op de douchestoeltjes kan zitten. Wilt u gewoon lekker douchen? Dan klapt u de klapzitjes van Keuco gemakkelijk in.

Maatwerk badkamermeubel 

Er is gekozen voor een maatwerk badkamermeubel, dat precies tussen de twee muren past. Het brede wastafelblad van Solid Surface is naadloos verwerkt in het badkamermeubel. De luxe inbouwkranen van Hansgrohe Axor passen exact bij de regendouche in de douchecabine. Voor opbergruimte hebben we onder het blad een prachtige, extra brede lade geplaatst die exact op maat gemaakt is van warm hout. 

Vrijstaand ligbad van solid surface

Het vrijstaande bad is een eyecatcher in de badkamer. Door de unieke vormgeving van het ligbad oogt de badkamer zeer ruimtelijk. Voor de heerlijke ontspannen momenten hebben we een champagnekoeler aan de wand bevestigd, inclusief ruimte om de glazen neer te zetten. Als dat geen wellness is! 

Designbadkamer in Oosterbeek - Vrijstaand ligbad in solid surface en warmte in de badkamer
Designbadkamer in Oosterbeek - Vrijstaand ligbad in solid surface en warmte in de badkamer

Warmte in de badkamer geeft comfort

De ruimte wordt verwarmd door een prachtige designradiator van Vasco. En voor extra comfort in de badkamer is elektrische vloerverwarming van Magnum geplaatst. Hierdoor kan de badkamer verwarmd worden zonder dat de cv-ketel aan gaat. s’ Ochtends kan de klant vanuit het bed direct een warme badkamer inlopen. Wel zo comfortabel!

Meer informatie of advies? 

Bent u geïnspireerd door deze mooie designbadkamer in Oosterbeek? Gitsels Badkamers & Installateurs gaat ook graag voor u aan de slag. Aarzel niet en loop binnen voor een persoonlijk ontwerp op maat. Wij werken in de wijde omgeving van Arnhem, zoals Renkum, Huissen en Heelsum.

Designbadkamer in Oosterbeek - meer informatie of advies
Met liefde gemaakt
Afspraak maken