Gitsels Badkamers en Installateurs
Gitsels Badkamers en Installateurs
Van Oldenbarneveldtstraat 122
6827 AN Arnhem
026 443 2442 - info@gitselsbadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Bijzonder toilet
in Oosterbeek
Bijzonder toilet in Oosterbeek - Bijzonder toilet in Oosterbeek Bijzonder toilet in Oosterbeek - Bijzonder toilet in Oosterbeek  

Bijzonder toilet in Oosterbeek - samenvatting

Binnenkijken bij...
Een bijzonder toilet 

Gemaakt door:Gitsels Badkamers & Installateurs
Woonplaats:Oosterbeek
Type toilet:Modern toilet 
Wensen van de klant:Ruimtelijkheid en een uniek ontwerp

 

Een mooie toiletrenovatie zien we bij Gitsels Badkamers & Installateurs als een prachtige kans. Graag gaan we de uitdaging aan om er iets bijzonders van te maken. Deze klant uit Oosterbeek stond daar voor open. De klant had wel een belangrijke wens: het toilet moest ruimtelijk én uniek zijn. We hebben een opvallend ontwerp gemaakt, dat voorzien is van opvallend sanitair en de nieuwste technische snufjes.

Modern toilet in Oosterbeek

Het hangtoilet is van Ideal Standard uit de DEA serie. Dit model heeft ronde vormen, waardoor het een zachte en chique uitstraling heeft. Het toilet is tegen een kolom geplaatst, waarachter ledverlichting de muur verlicht. Dit geeft de toiletruimte een ruimtelijk effect. Om de moderne uitstraling te versterken hebben we gekozen voor een ronde waskom met een elektronische inbouwkraan. Deze is non-touch en geeft automatisch warm water. Erg hygiënisch! Voor extra persoonlijke hygiëne na het toiletgebruik heeft onze klant uit Oosterbeek gekozen voor een handdouche naast het wandcloset. 

Accessoires maken de bijzondere toiletruimte compleet

De donkere tegelvloer is gecombineerd met een strakke witte muur, wat de toiletruimte een ruimtelijke sfeer geeft. Voor de finishing touch hebben we toiletaccessoires toegepast uit de Haiku serie van Geesa. Deze serie is ontworpen door een van de bekendste designers: Marcel Wanders. De accessoires van Geesa zijn van perfecte kwaliteit en bieden onze klant uit Oosterbeek maar liefst twaalf jaar garantie!

Bijzonder toilet in Oosterbeek - Accessoires en meer informatie
Bijzonder toilet in Oosterbeek - Accessoires en meer informatie

Wilt u meer informatie of advies?

Bent u geïnspireerd door deze mooie toiletrenovatie in Oosterbeek? Gitsels Badkamers & Installateurs gaat ook graag voor u aan de slag. Aarzel niet en loop binnen voor een persoonlijk ontwerp op maat. Wij werken in de wijde omgeving van Arnhem, waaronder Oosterbeek, Renkum, Huissen en Heelsum.

Met liefde gemaakt
Afspraak maken