Gitsels Badkamers en Installateurs
Gitsels Badkamers en Installateurs
Van Oldenbarneveldtstraat 122
6827 AN Arnhem
026 443 2442 - info@gitselsbadkamers.nl
Aangesloten bij
close
Betonstuc badkamer
in Arnhem 
Betonstuc badkamer in Arnhem - Betonstuc badkamer in Arnhem Betonstuc badkamer in Arnhem - Betonstuc badkamer in Arnhem  

Betonstuc badkamer in Arnhem - samenvatting

Binnenkijken bij...
Een betonstuc badkamer

Gemaakt door:Gitsels Badkamers & Installateurs
Woonplaats:Arnhem 
Type badkamer:Betonstuc badkamer
Wensen van de klant:Perfect stucwerk en een pure sfeer

 

Wilt u iets nieuws in de badkamer? Kies voor betonstuc! Betonstuc is trendy en zeer goed toepasbaar in de natte badkamer. Het geeft ook deze badkamer in Arnhem een pure, industriële sfeer. Wel is het belangrijk om het juiste stucwerk toe te passen, want u wilt geen schimmel na verloop van tijd. Bij Gitsels Badkamers & Installateurs in Arnhem werkt een vakman op het gebied van stucwerk. Kijkt maar eens naar dit mooie resultaat.

Mooi contrast met glanzend wit sanitair

Er is in deze badkamer bewust gekozen voor glanzend sanitair, als tegenhanger van het betonstucwerk. Het toilet is rimfree. Hierdoor hebben kalk en bacteriën geen kans om zich aan de rand te hechten. Het vrijstaande bad van acryl staat mooi voor het raam, zodat de klant tijdens het badderen kan genieten van het uitzicht. De vrijstaande badmengkraan van Hotbath geeft een luxe uitstraling.

Ruimtelijke badkamer met luxe uitstraling 

In elke badkamer is opbergruimte nodig. In deze badkamer in Arnhem is gekozen voor een massief houten badkamermeubel met een natuurstenen wastafel van Forzalaqua. De handdoeken hebben een plaatsje in de hoge losse kast, die gemaakt is van hetzelfde hout.

De donkere tegelvloer contrasteert prachtig met de luxe inrichting van het sanitair. Door te kiezen voor een donkere vloer en lichte wanden lijkt de badkamer ruimer. Onder de tegelvloer is elektrische vloerverwarming met klokthermostaat geplaatst. De vloer voelt hierdoor behaaglijk warm als de bewoners in de ochtend de badkamer binnenlopen. De designradiator van Vasco maakt deze comfortabele badkamer compleet. 

Betonstuc badkamer in Arnhem - Ruimtelijke badkamer met luxe uitstraling

Meer informatie of advies? 

Bent u geïnspireerd door deze mooi badkamer met betonstuc in Arnhem? Gitsels Badkamer & Installateurs gaat ook graag voor u aan de slag. Aarzel niet en loop binnen voor een persoonlijk ontwerp op maat. Wij werken in de wijde omgeving van Arnhem, waaronder Oosterbeek. Renkum, Huissen en Heelsum.

Betonstuc badkamer in Arnhem - meer informatie of advies
Met liefde gemaakt
Afspraak maken